Ponovo za bodove

Rijeka i Hrvatski dragovoljac posljednji prvenstveni susret igrali su u svibnju 2014. godine na Kantridi

Denis Frančišković

Adrian Liber tijekom prijateljskog ogleda sa Sigećanima na Rujevici/Foto Arhiva NL

Adrian Liber tijekom prijateljskog ogleda sa Sigećanima na Rujevici/Foto Arhiva NL

Bijeli su ugostili Sigećane i u prvoj pripremnoj utakmici ovog ljeta, točnije krajem lipnja, kad se se momčadi tek počele slagati i pobijedili 3:0 na Rujevici



RIJEKA Nogometaši Rijeke ovoga petka gostuju kod Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj ulici. Hrvatski dragovoljac i Rijeka dosad su u HNL-u odigrali 23 utakmice pri čemu su Bijeli očekivano daleko uspješniji. Rijeka je pobijedila 15 puta, Dragovoljac četiri, a isto toliko utakmica završilo je bez pobjednika.


Posljednji put dva suparnika na travnjaku su se u prvenstvom susretu našli u svibnju 2014. godine, a Rijeka je na Kantridi pred 3.500 gledatelja slavila 3:1 golovima Krstanovića, Kramarića i Leškovića, dok je jedini pogodak za Dragovoljac postigao Jajčinović. Momčad sa Sigeta tad je kao posljednjeplasirana nakon još dva kola ispala iz prvoligaškog društva.


Posljednju od svojih četiriju pobjeda Hrvatski dragovoljac je nad Bijelima zabilježio u studenom 2001. kada je slavio s uvjerljivih 3:0.
Najnovija utakmica igra se u petak u Kranjčevićevoj od 20 sati.




Bijeli su ugostili Sigećane i u prvoj pripremnoj utakmici ovog ljeta, točnije krajem lipnja, kad se se momčadi tek počele slagati i pobijedili 3:0 na Rujevici.