Stigao Armando

Rijeka finalizirala dovođenje nekadašnjeg juniora Napolija, do ponoći bi moglo stići pojačanje za Europu

Mateo Sučić

Armando Anastasio

Armando Anastasio

Anastasio je već i registriran, ima pravo i nastupa u Kup utakmici protiv Dilja u srijedu

RIJEKA Službeno je finalizirana posudba 24-godišnjeg talijanskog braniča Armanda Anastasija koji dolazi u Rijeku na posudbu iz Monze do kraja sezone. Nekadašnji junior Napolija u ponedjeljak je produžio ugovor s Monzom do 2025. godine, pa se uputio prema Rujevici gdje će pojačati konkurenciju u na lijevom boku.


Rijeka je njegovom posudbom dobila još malo širine u momčadi uoči zahtjevnog perioda u kojem će igrati na tri fronta, a procjena struke bila je da je potrebno još malo širine na bočnim pozicijama. Uz to, riječ je o posudbi koja će, neslužbeno, Riječane vrlo malo koštati pa samim time nema velikog financijskog rizika.


Anastasio je već i registriran, ima pravo i nastupa u Kup utakmici protiv Dilja u srijedu, ali pitanje je hoće li dinamika liječničkih pregleda biti dovoljno brza da bude u konkurenciji za utakmicu bez da je trenirao s momčadi. Ipak, Rijeka je žurno registrirala Anastasija kako bi ga stigla prijaviti na A listu za Europsku ligu koju mora predati do utorka u ponoć što znači da bi riječki roster do kraja dana mogao postati bogatiji za još neko ime.