Sve je gotovo

Potvrda Nevistićeva transfera u Dinamo očekuje se u četvrtak, ukupna odšteta između četiri i pet milijuna eura

Mateo Sučić

Ivan Nevistić

Ivan Nevistić

Neslužbeno se može doznati da će Rijeka od ovih transfera zaraditi između četiri i pet milijuna eura te dobiti još tri igrača Dinama. Roko Jurišić je već stigao, preostala dva imena bit će poznata na ljeto kada Štefulju i Nevistiću završi posudba u Rijeci



RIJEKA Transferi Daniela Štefulja i Ivana Nevistića u Dinamo gotova su stvar. Štefuljev transfer jučer je dobio i službenu potvrdu, 21-godišnji lijevi branič potpisao je višegodišnji ugovor s Dinamom (»modri« nisu objavili duljinu ugovora, ali za pretpostaviti je da se radi o pet godina), ali će do kraja sezone igrati na Rujevici kao posuđeni igrač. I Nevistićev transfer je gotova stvar, službeno će biti potvrđen u četvrtak s obzirom na to da se zbog cijele procedure i preregistracije, prema kojoj ga Dinamo, kao i Štefulja, mora registrirati kao svog igrača i vratiti nazad na posudbu u Rijeku, nije željelo riskirati zbog vremenskih rokova kako ne bi bio upitan za nastup u srijedu u Puli.


Sa Štefuljem to nije bio problem s obzirom na to da je u Zagrebu liječničke preglede odradio još u petak, Nevistić je te formalnosti imao na rasporedu jučer pa preostaje pričekati četvrtak kada će cijela priča dobiti službenu notu. Nevistićev potpis u četvrtak bit će završni čin jednog od najvećih poslova u HNL-u, počeo je dolaskom Roka Jurišića u Rijeku, sada i Štefuljevim parafom na ugovor s »modrima«.


Kako se ranije i pisalo, neslužbeno se može doznati da će Rijeka od ovih transfera zaraditi između četiri i pet milijuna eura te dobiti još tri igrača Dinama. Roko Jurišić je već stigao, preostala dva imena bit će poznata na ljeto kada Štefulju i Nevistiću završi posudba u Rijeci (nema ograničenja po pitanju nastupa i imat će pravo igrati protiv Dinama).