Nema beka i Armade

Pogledajte kako je Igor Bišćan reagirao na škakljiva pitanja na presici uoči Aberdeena

Denis Frančišković

Ante Tomić i Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ

Ante Tomić i Igor Bišćan/Foto R. BRMALJ

Da li bi šanse Rijeke bile veće da smo kvalitetno riješili pitanje lijevog beka? Pa »navlačite« me na tanak led, logika je vrlo jasna. Pronađite zaključak u cijeloj priči - rekao je trener Rijeke.



RIJEKA Trener Rijeke Igor Bišćan na presici uoči Aberdeena ponudio je neke zanimljive odgovore na klupske aktualnosti. U prvom redu oko prijelaznog roka, a onda i Armadinog bojkota koji će se produžiti i na europske utakmice.


– Šimić nije u procesu treninga već neko vrijeme, trebao bi doći puno ranije i izboriti se za mjesto. Onda bismo vidjeli da li bi nam i koliko pomogao. Da li bi šanse Rijeke bile veće da smo kvalitetno riješili pitanje lijevog beka? Pa »navlačite« me na tanak led, logika je vrlo jasna. Pronađite zaključak u cijeloj priči – ustvrdio je Bišćan koji je i sam posljednjih dana rekao kako bi impuls s tribina bio važan zamašnjak igračima na putu do uspjeha. Rijeka će sigurno danas imati grlatu podršku s tribina, ali puno bi više značila ona sa sjevera.


– Najbolje se vidjelo u Puli koliko nam znače navijači. Situacija je takva kakva je već duže vrijeme i nemam što dodatno i pametno reći na tu temu – zaključio je Bišćan.