Rasprodano

Nema više ulaznica za navijače Rijeke za finale Kupa, kupujte karte u slobodnoj prodaji

Portal Novilist.hr

Armada će kao i nerijetko do sada napuniti jug pulskog stadiona/Foto Arhiva NL

Armada će kao i nerijetko do sada napuniti jug pulskog stadiona/Foto Arhiva NL

Putem interneta možete kupiti ulaznice koje je organizator stavio u slobodnu prodaju, a usmjeravamo vas na istočnu tribinu, sektor G, H (100 kuna) pošto su one najbliže južnoj tribini gdje će biti smješteni riječki navijači i na tribinu zapad D također do riječkih navijača po cijeni od 200 kuna.RIJEKA Nešto više od dvije tisuće ulaznica, koliko je Rijeka dobila na raspolaganje za prodaju svojim navijačima na Rujevici pronašle je svoje vlasnike. Iz kluba su izvjestili da se sukladno tome blagajne zatvaraju, a navijači Rijeke koji su ostali bez ulaznica mogu preko interneta krenuti u kupovinu ulaznica na ostalim sektorima stadiona Aldo Drosina. 


“Dragi navijači i navijačice. Obavještavamo Vas da su ulaznice za finale Kupa Hrvatske u Puli, koje su se prodavale na blagajnama kampa HNK Rijeka, za južnu i zapadnu tribinu rasprodane.


Svoje mjesto na finalu možete još uvijek osigurati kupnjom ulaznice za jednu od preostalih tribina putem interneta na stranicama HNS-a.
Putem interneta možete kupiti ulaznice koje je organizator stavio u slobodnu prodaju, a usmjeravamo vas na istočnu tribinu, sektor G, H (100 kuna) pošto su one najbliže južnoj tribini gdje će biti smješteni riječki navijači i na tribinu zapad D također do riječkih navijača po cijeni od 200 kuna.


Članovi KNA Armada, koji posjeduju vaučere, mogu doći kupiti ulaznice danas od 15 do 21 sat na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka.”, stoji na internet stranicama HNK Rijeke.