Stoper Rijeke

Luka Capan u Puli je odigrao svoju 85. utakmicu u dresu Rijeke: “Još jedna teška utakmica, a sada idemo dobiti Osijek!”

Portal Novilist.hr

Luka Capan/Foto PIXSELL

Luka Capan/Foto PIXSELL

Napravili smo dobru seriju, ali su nam se poklopili i neki drugi rezultati. Sretni smo, idemo dobiti Osijek u nedjelju. Oni su sigurno, uz Dinamo, najbolja hrvatska ekipa... - kaže stoper Capan



RIJEKA Nogometaši Rijeke u srijedu su iz Pule uzeli vrijedna tri boda kojima su preskočili Goricu na trećem mjestu ljestvice. Stoperu Luki Capanu ovo je bila 85. utakmica u dresu Rijeke.


– Kao i uvijek u Puli, opet teška utakmica. Ovaj put smo dobro ušli, zabili dva gola, ali nažalost primili gol na kraju prvog poluvremena i onda se uvukla nervoza. Naravno da se na ovakvom gostovanju moraš braniti jedan dio utakmice i dobro smo to odradili. Važna tri boda za treće mjesto – rekao je Luka Capan dodajući nekoliko riječi i o sljedećem suparniku – Osijeku.


– Napravili smo dobru seriju, ali su nam se poklopili i neki drugi rezultati. Sretni smo, idemo dobiti Osijek u nedjelju. Oni su sigurno, uz Dinamo, najbolja hrvatska ekipa, čvrsti su i odgovorni u obrani, a u napadu imaju fantastične igrače koji te brzo mogu kazniti.