Dio aranžmana

Lijevi bek iz Dinama II potpisat će trogodišnji ugovor s Rijekom uz mogućnost produženja na još dvije godine

Mateo Sučić

Roko Jurišić/Foto PIXSELL

Roko Jurišić/Foto PIXSELL

Jurišićev dolazak znači i da će Ennio Travaglia otići negdje na posudbuRIJEKA Roko Jurišić postat će novi igrač Rijeke. Ovaj 19-godišnji lijevi branič već je odradio liječničke preglede, a s »bijelima« bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s opcijom za još dvije godine. Riječ je o igraču koji će zaoštriti konkurenciju na lijevom boku i dobiti priliku pokazati radi li se o igraču u kojeg se isplati ulagati u budućnosti.


Jurišićev dolazak ne znači da je došlo do pomaka po pitanju Dinamovih ponuda za Daniela Štefulja i Ivana Nevistića, priča tu i dalje stoji i traži se najbolje rješenje za sve strane, ali njegov dolazak u ovom trenutku nije vezan za te razgovore iako će biti uključen u cijeli aranžman dođe li do konačnog dogovora.


U Maksimiru nije bio u planovima struke i sada će, poput mnogih ranije, u dresu Rijeke pokušati pokazati da su pogriješili. Jurišićev dolazak znači i da će Ennio Travaglia otići negdje na posudbu, Rijeka traži prvoligaški klub u kojem bi mogao dobiti minutažu s obzirom na to da dugo nije igrao.