Odlazak darovitog vratara

Ivor Pandur nadomak potpisa ugovora s Veronom, Rijeci između dva i tri milijuna eura odštete

Mateo Sučić

Ivor Pandur/Foto Arhiva NL

Ivor Pandur/Foto Arhiva NL

Između klubova je, navodno, sve dogovoreno i čeka se samo zeleno svjetlo talijanskih liječnika kako bi se Pandur stavio na raspolaganje hrvatskom treneru Ivanu Juriću



RIJEKA Rijeka bi krajem ovoga tjedna mogla realizirati prvi izlazni transfer ljetnog prijelaznog roka budući da je 20-godišnji Ivor Pandur sasvim blizu odlaska u redove talijanskog prvoligaša Veorne. Pandur bi u petak u Veroni trebao odraditi liječničke preglede pa potpisati višegodišnji ugovor s talijanskim prvoligašem.


Između klubova je, navodno, sve dogovoreno i čeka se samo zeleno svjetlo talijanskih liječnika kako bi se Pandur stavio na raspolaganje hrvatskom treneru Ivanu Juriću.


Vrijednost transfera nije poznata, ali vjerojatno se radi o iznosu između dva i tri milijuna eura kojem treba dodati bonuse i postotak od profita kod nekog budućeg transfera koji su uobičajene klauzule kod ovakvih poslova.




Protiv Istre 1961 u subotu na gol Rijeke bi trebao stati Andrej Prskalo kojem će to biti stoti nastup za “bijele”, a nakon toga bi se u riječke redove trebao vratiti Ivan Nevistić.