Izgubljeni milijuni

Damir Mišković uoči derbija najavio prodaju igrača, ali i naglasio: “Utakmica na Poljudu neće ništa promijeniti”

Portal Novi list

Damir Mišković/Foto PIXSELL

Damir Mišković/Foto PIXSELL

Volio bih pobijediti, to je jasno, dakako da sam uvijek i uvjeren da ćemo pobijediti, ali i ako izgubimo naši ciljevi u sezoni ostaju isti - rekao je čelnik Rijeke



RIJEKA Damir Mišković oglasio se u Sportskim novostima nakon ispadanja od PAOK-a i uoči derbija na Poljudu. Predsjednik Rijeke ne krije da će ispadanje iz Konferencijske lige ostaviti traga na klupskim financijama.


– Ta četiri milijuna će nam nedostajati, bio bih neozbiljan da kažem da neće. Svi znamo kako Rijeka puni budžet, glavni izvori su europske utakmice te prodaja igrača. Sad kad nema utakmica u skupini, morat ćemo nekoga prodati. Ili sad do konca kolovoza ili u zimi – rekao je Mišković pa se osvrnuo na utakmicu protiv Hajduka.


–  Hajduk je dobar, ne sumnjam da će na Poljudu atmosfera biti odlična, da će biti puno gledatelja, što je sve vjetar u leđa domaćih igrača. Međutim, imamo i mi svoje adute, pokazali smo već da se možemo nositi s tako paklenim ritmom igranja. Odigrali smo 11 utakmica u manje od 40 dana. To je stvarno žestok ritam, posebno po takvim vrućinama. Jasno je da se igrači u takvom ritmu enormno troše. Utakmica na Poljudu neće ništa bitno promijeniti što se Rijeke tiče. Volio bih pobijediti, to je jasno, dakako da sam uvijek i uvjeren da ćemo pobijediti, ali i ako izgubimo naši ciljevi u sezoni ostaju isti. Kao što će isti biti i ako pobijedimo. To dobro znaju svi u klubu, od igrača do trenera… – rekao je Mišković između ostaloga za SN.