Sudar blizanaca

Braća Smolčić prvi put su igrali jedan protiv drugog, na Rujevici su imali petnaestak svojih navijača koji su nosili znakovitu poruku

Denis Frančišković

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Navijalo se i za Hrvoja, kapetana Rijeke i za Ivana, braniča Dragovoljca. Mnogi se pitaju što će biti sa Smolčićima nakon sezone



RIJEKA Braća Smolčić, Hrvoje i Ivan, bili su posebni dio rujevičke priče na oproštaju od HNL-a. Prvi put su igrali jedan protiv drugoga, a na tribini imali zdušno podršku posebne skupine navijača, njih blizu petnaestak odjevene u dresove s natpisom Smolčić. Navijalo se i za Hrvoja, kapetana Rijeke i za Ivana, braniča Dragovoljca. Mnogi se pitaju što će biti sa Smolčićima nakon sezone.


Hrvoje je u siječnju u Frankfurtu obavio liječnički pregled uoči potpisa za Eintracht, no taj unosan ugovor još nije u potpunosti realiziran, očekuje se da bi se to uskoro trebalo dogoditi čime bi se Smolčić pridružio Kristijanu Jakiću, nekadašnjem igraču Dinama u klubu, koji je svježi osvajač Europske lige.


»Kapetano sretno! Vrati nam se…« – bila je znakovita poruka jednog transparenta na Zapadu.




S Ivanom je raskinut ugovor kao s još nekolicinom igrača i ostaje otvoreno pitanje vraća li se na Rujevicu ili će morati potražiti neku drugu sredinu. Trener Tomić potvrdio je da će dio igrača iz Dragovoljca početi pripreme s Bijelima, ali nije još želio izlaziti s imenima.