Igrač Rijeke na popisu

Bajević objavio popis igrača za reprezentativne oglede BiH, poziv dobio i Lončar

Hina

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Stjepan Lončar / Foto V. KARUZA

Želimo naglašeno pružiti šansu nogometašima iz domaćih klubova, a prijateljska utakmica s Iranom može poslužiti da vidimo kako se oni snalaze kad je jača konkurencija i veći zahtjevi - izjavio je izbornik Bajević



SARAJEVO Bosanskohercegovački izbornik Dušan Bajević objavio je u petak popis od 32 nogometaša za tri reprezentativna ogleda u studenome, a na njemu se nalaze i dva igrača iz HNL-a – Stjepan Lončar iz Rijeke i Darko Todorović iz Hajduka.


Najbolji nogometaši BiH će započeti ciklus prijateljskim dvobojem protiv reprezentacije Irana 12. studenoga na sarajevskome Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase”, a nakon toga slijede susreti u okviru Lige nacije -15. studenoga u Amsterdamu sa Nizozemskom i tri dana kasnije u Sarajevu s Italijom.


“Želimo naglašeno pružiti šansu nogometašima iz domaćih klubova, a prijateljska utakmica s Iranom može poslužiti da vidimo kako se oni snalaze kad je jača konkurencija i veći zahtjevi”, izjavio je izbornik Bajević.




On će okupiti nogometaše 9. studenoga u Sarajevu, najavio je kako će pratiti i formu svih drugih potencijalnih reprezentativaca, ali i razvoj situacije oko pandemije koronavirusa.


“Pratit ćemo posebno epidemiološku situaciju u narednome razdoblju i nadam se da će svi doći zdravi na ovo okupljanje. Igramo tri utakmice za tjedan dana zato je važno da imamo dovoljno igrača na koje možemo računati”, poručio je Bajević.