Dosad igrao za susjede

Mladi veznjak Rijeke odabrao Hrvatsku umjesto BiH, tamošnji izbornik poručio: “Trenutak otkazivanja nije profesionalan”

Portal Novilist.hr

Foto V. KARUZA

Foto V. KARUZA

Neću ništa ružno reći o igraču, želim mu svu sreću, ali trenutak samog otkazivanja i generalno postupak nije nimalo sportski ni profesionalan, ali to njemu neka ide na čast - rekao je za medije u BiH Igor Janković, izbornik U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine



RIJEKA Veznjak Rijeke Silvio Ilinković odlučio je kako više neće igrati za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, već za Hrvatsku, objavili su mediji u Bosni i Hercegovini. Tamošnja javnost je, inače, bijesna zbog odluke mladog igrača, koji se nije pojavio na okupljanju U-21 reprezentacije te je telefonski izborniku javio kako će od sada igrati za Hrvatsku.


– Danas se cijeli dan piše vezano za tu temu. Mediji brzo sve saznaju. Ilinković je svojim partijama u prethodnom periodu zaslužio dres reprezentacije, dobio je poziv kao i svaki prethodni put. Nije se odazvao na poziv već je telefonski isključivo javio meni i rekao da je odlučio s obitelji promijeniti reprezentativni dres. Neću ništa ružno reći o igraču, želim mu svu sreću, ali trenutak samog otkazivanja i generalno postupak nije nimalo sportski ni profesionalan, ali to njemu neka ide na čast – rekao je za sportsport.ba Igor Janković, izbornik U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.


Ilinković je inače rođen u Novoj Biloj, mjestu u središnjoj BiH.