Bivši trener Rijeke

Ništa od dolaska u Dinamo: Matjaž Kek produžio ugovor sa Slovenijom, vodit će momčad do kraja kvalifikacija za EURO

Hina

Matjaž Kek/Foto: REUTERS

Matjaž Kek/Foto: REUTERS

"Matjaž Kek vodit će slovensku nogometnu reprezentaciju u sljedećem ciklusu UEFA Lige nacija i kvalifikacijama za UEFA Europsko prvenstvo 2024. godine," objavio je Slovenski nogometni savezLJUBLJANA Premda se nagađalo kako bi Matjaž Kek mogao bi novi trener zagrebačkog Dinama, 60-godišnji slovenski stručnjak je produžio ugovor sa  Slovenskim nogometnim savezom (NZS) do konca kvalifikacija za EP 2024. godine.


“Matjaž Kek vodit će slovensku nogometnu reprezentaciju u sljedećem ciklusu UEFA Lige nacija i kvalifikacijama za UEFA Europsko prvenstvo 2024. godine,” objavio je Slovenski nogometni savez.


“Potpisivanjem ugovora s izbornikom Kekom samo smo formalizirali već postignuti dogovor u prošlosti, odnosno da Kek ostaje izbornik do kraja kvalifikacija za EP2024”, dodao je predsjednik NHS-a Radenko Mijatović.
Kek je slovensku vrstu vodio od 2007. do 2011. godine, a kormilo je ponovo preuzeo u studenom 2018.


U kvalifikacijama za SP 2022. godine Slovenija je bila u skupini s Hrvatskom. “Vatreni” su osvojili prvo mjesto i direktan plasman u Katar, dok je Slovenija bila četvrta premda je u na otvaranju kvalifikacija pobijedila Hrvatsku sa 1-0.