Serie A

Napoli zadržao stopostotni učinak pobjedom kod Genoe, Badeljeva ekipa još uvijek bez bodova

Hina

Andrea Petagna/Foto REUTERS

Andrea Petagna/Foto REUTERS

Genoa je poravnala golom Cambiasa (69) iz velike blizine, no Napolijev džoker u Đenovi bio je Petagna (84) koji je poentirao glavom samo dvije minute nakon ulaska s klupe



ĐENOVA Nogometaši Napolija zadržali su stopostotni učinak u novoj sezoni talijanskog prvenstva 2-1 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Genoe u 2. kolu.


Napoli je poveo u završnici prvog poluvremena preciznim udarcem Ruiza (39) s ruba kaznenog prostora, početkom nastavka Genoa je, činilo se, izjednačila kada je Pandev u 54. minuti iskoristio pogrešku vratara Mereta i sa 20-ak metara pogodio praznu mrežu. No, sudac Di Bello je nakon pregleda snimke ustanovio kako je Meret promašio loptu jer je bio nepropisno zaustavljen od strane domaćeg napadača Bukse.


Ipak, Genoa je poravnala golom Cambiasa (69) iz velike blizine, no Napolijev džoker u Đenovi bio je Petagna (84) koji je poentirao glavom samo dvije minute nakon ulaska s klupe.




Milan Badelj odigrao je čitavu utakmicu za Genou koja je i dalje bez bodova, dok se Napoli pridružio Laziju i Interu s maksimalnim učinkom od šest bodova.


U drugom susretu igranom u isto vrijeme Sassuolo i Salernitana su igrali 0-0.