Očekivana odluka

Nadzorni odbor Hajduka traži od predsjednika kluba Marina Brbića da povuče ostavku

Portal Novilist.hr

Marin Brbić/Foto Arhiva NL

Marin Brbić/Foto Arhiva NL

Moramo reći da to nije lako, ni njemu neće biti lako i mi nismo sigurni hoće li on to što mi tražimo ispuniti. Brbić je tijekom svojega mandata ostvario mnogo toga - rekao je predsjednik NO Benjamin Perasović



SPLIT Nadzorni odbor Hajduka zatražio je od predsjednika kluba Marina Brbića da povuče svoju ostavku, koju je donio nakon što je i službeno bilo potvrđeno kako Hajduk neće sezonu završiti na drugome mjestu, objavili su danas na presici putem Zooma.


Brbić je još mjesecima unatrag obećao kako će dati ostavku ukoliko se to dogodi, s obzirom da su kvalifikacije Lige prvaka bile jedan od glavnih ciljeva Splićana.


– Mi u potpunosti razumijemo te u ljudskom i moralnom smislu prihvaćamo čin predsjednika Brbića koji je obećao da će se povući s te funkcije ako Hajduk ne osvoji drugo mjesto. Međutim, osim što to razumijemo, mi smo svejedno odlučili zatražiti predsjednika da povuče tu svoju ostavku.




Moramo reći da to nije lako, ni njemu neće biti lako i mi nismo sigurni hoće li on to što mi tražimo ispuniti. Brbić je tijekom svojega mandata ostvario mnogo toga, tu treba napomenuti izbor struke, voditelja akademije, sportskog savjetnika i direktora, kao i infrastrukturni projekti na kojima Brbić dugo radi. Zato ćemo ga u interesu kluba tražiti da razmisli i povuče ovu ostavku  – rekao je predsjednik NO Benjamin Perasović.