HNL

LOKOMOTIVA – RIJEKA 3:1! Šotiček iskoristio poklon Labrovića i zaključio susret

Portal Novilist.hr

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Foto V. MAVROVIĆ/HNK RIJEKA

Rijeka je izgubila i prepustila lidersku poziciju Dinamu. Sljedeći vikend na rasporedu je derbi s Modrima na Rujevici



RIJEKA Nogometaši Rijeke kiksali su kolo uoči derbija s Dinamom i tako prepustila Modrima prvo mjesto. Lokomotiva je razbila Riječane, koji su se golom Obregona uspjeli vratiti u igru u drugom dijelu, da bi Šotiček u samom finišu iskoristio lijepi poklon Labrovića…



90+8. minuta KRAJ! 


90+7. minuta GOL! Labrović je izbio loptu Šotičeku ravno u noge, a ovaj se sjurio, predriblao nekoliko igrača Rijeke i pogodio suprotni kut!




90+5. minuta Fetai je zatresao mrežu, ali odmah je sudac označio zaleđe…


90+2. minuta Galešić poteže iz slobodnjaka, snažno je tukao, ali Čavlina je uspio to obraniti i odmah ispucati naprijed. Goričan i Šotiček su imali odlične šanse nakon brze kontre, ali Rijeka se spasila! Prvo je obranio Labrović, a onda je lopta otišla preko grede.


87. minuta Bilo je ovo blizu, Čavlina je spasio svoju momčad pokupivši loptu malo ispred Obregona…


85. minuta Lokomotiva je stala, nema udarca već sigurno pola sata, dok su Riječani trenutno opasniji.


74. minuta Pjaca je uhvatio loptu nakon ubačaja, tukao je glavom, ali nije to bilo dovoljno dobro da bi svladao vratara.


67. minuta GOOOOOL! Rijeka je smanjila zaostatak, a gol je opet pao iz prekida. Obregon je iz okreta pogodio za 2:1!


59. minuta Pjaca je iskoristio pogrešku Lokosa, ušao je u šesnaesterac, a lopta je projurila kraj vratnice.


58. minuta Fruk puca s ruba kaznenog prostora, ali preko gola.


46. minuta Počeo je drugi dio. Tri promjene kod Rijeke – umjesto Radeljića, Marića i Selahija na travnjaku su Mitrović, Pašalić i Obregon.


45+2. minuta Kraj prvog dijela!


43. minuta GOL! Nevjerojatno, šok za Rijeku. Šotiček je poslao loptu u mrežu ispred Gode… I ovaj gol je postignut iz prekida.


37. minuta GOL! Opet je strijelac Mudražija, ali pogodak sad vrijedi. Nakon slobodnjaka ponovo je u gužvi bio najsnalažljiviji.


15. minuta Bila je ovo prva šansa domaćih na utakmici i odmah je lopta zatresla mrežu, ali gol bivšeg igrača Rijeke Roberta Mudražije je poništen zbog zaleđa nakon VAR provjere.


6. minuta Prva šansa Rijeke. Ivanović je primio loptu, nakon što se poskliznuo je uspio pucati, ali njegov je udarac blokiran.


1.minuta Počela je utakmica.


LOKOMOTIVA – RIJEKA 3:1


Stadion u Kranjčevićevoj. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Strijelci: 1:0 Mudražija (37′), 2:0 Šotiček (43′), 2:1 Obregon (67′), 3:1 Šotiček (97′).


LOKOMOTIVA (4-2-3-1): Čavlina, Bartolec, Bubanja, Mersinaj, Leovac, Marić, Smakaj, Kastrati, Mudražija, Goričan, Šotičeg.


RIJEKA (4-1-4-1): Labrović, Smolčić, Galešić, Radeljić, Goda, Selahi, Fruk, Hodža, Pjaca, Ivanović, Marić.



Standings provided by Sofascore