KOMENTAR NA PROTIVNIKE U EUROPSKOJ LIGI

Krznar nakon ždrijeba Europske lige: “Skupina je kompetitivna, ali zadovoljni smo, moglo je i gore”

Portal Novi list

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

O kojoj god grupi se radilo, cilj je biti najbolji. Koncentrirat ćemo se na utakmicu po utakmicu i pokušat ćemo doći do prve dvije pozicije koje su atraktivne - rekao je Krznar



RIJEKA Trener Dinama Damir Krznar komentirao je ždrijeb Europske lige u kojem se Dinamo našao u skupini H s Genkom, West Hamom i Rapidom.


– Mislim da je grupa atraktivna, ali opet i kompetitivna. Zadovoljni smo, moglo je i gore. O kojoj god grupi se radilo, cilj je biti najbolji. Koncentrirat ćemo se na utakmicu po utakmicu i pokušat ćemo doći do prve dvije pozicije koje su atraktivne – rekao je Krznar nakon završetka ždrijeba u Istanbulu pa nastavio:


– Sigurno da West Ham zvuči najmoćnije od ta tri protivnika, ali ne smije se podcijeniti ni Genk. Tu su i Austrijanci s kojima smo imali priliku suočiti se prošle godine. Nismo nikoga htjeli izbjeći jer na to ne možemo utjecati. Slabijih ima samo po našem osobnom mišljenju. Mi smo se domogli prvog primarnog cilja, a to je sudjelovanje u jednom od europskih natjecanja. Hajdemo to probati usporediti s prošlom godinom. Nismo uspjeli doći do Lige prvaka, ali se na kraju izrodio veliki uspjeh te ćemo pokušati do toga doći i ove godine – zaključio je Dinamov strateg.