Vrijedna tri boda

Kramarić se pogotkom u Armeniji približio Eduardu: “Očekivali smo teško gostovanje, znamo kakvi su igrači u ovim krajevima”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Izvukli smo utakmicu na veliko iskustvo, na osnovu bezbroj sjajnih utakmica koje smo odigrali zadnjih godina. Imamo top momčad, ali u nogometu se moraš potvrđivati iz utakmice u utakmicu - kaže bivši napadač Rijeke



RIJEKA Pogodak odluke u utakmici Hrvatske i Armenije zabio je Andrej Kramarić u 13. minuti postigavši svoj 26. gol u 77. nastupu u hrvatskom dresu. Bivši napadač Rijeke trenutačno je peti strijelac u povijesti naše reprezentacije. Eduardo je na četvrtom mjestu s tri gola više od Krame.


“Zadovoljni smo s tri boda, to je najbitnije i najvažnije. Očekivali smo teško gostovanje. Možda je moglo izgledati uvjerljivije, ali to je nogomet. I ja sam ga zabio uz malu pomoć sreće, no bilo je i drugih mogućnosti za gol i uvjerljiviju pobjedu. Ali najvažnije je da samo pobijedili i osvojili tri boda, da možemo mirnije disati,” kazao je hrvatski napadač.


“Očekivali smo tešku utakmicu, ne znam kada smo pobjeđivali u ovim krajevima. Svi znamo da su igrači i navijači u ovim krajevima emotivni, daju maksimum i nije ih lako probiti. Na sreću rano smo zabili gol, ali na na nesreću nismo to potvrdili, na papiru je to moglo biti puno bolje.”




Kramarić je istaknuo kako je momčad motivirana i želja novih pobjeda.


“Izvukli smo utakmicu na veliko iskustvo, na osnovu bezbroj sjajnih utakmica koje smo odigrali zadnjih godina. Imamo top momčad, ali u nogometu se moraš potvrđivati iz utakmice u utakmicu. Motivirani smo, vidim na dečkima, nismo zadovoljni svime onime što smo napravili, to mi se sviđa u ovoj grupi, ne slavimo ono što je bilo prije, nego gledamo prema naprijed i želimo postizati nove pobjede i velike stvari, zaključio je Kramarić.