Košarka

Odgođene čak četiri utakmice Premijer lige, ekipa Škrljeva u samoizolaciji

Zlatko Horvat

Zadnju su utakmicu Škrljevčani odigrali protiv Zadra/Foto Z. KUCELIN

Zadnju su utakmicu Škrljevčani odigrali protiv Zadra/Foto Z. KUCELIN

Izvjesno je da će se odgoditi i susret idućeg kola između Gorice i AO Škrljeva, na programu 31. listopada, jer će sastav Damira Rajkovića do tada imati samo jedan zajednički trening. Bit će promjena u kalendaru...RIJEKA Košarkaši u Premijer ligi dijele sudbinu nogometaša. Odgođene su četiri utakmice 7. kola zbog eskalacije epidemiološke situacije, a momčad Adria Oil Škrljeva završila je u samoizolaciji poslije pozitivnog testa jednog Igrača. Osim susreta AO Škrljeva i Cibone, odgođeni su susreti Vrijednosnice Osijek – Gorica, Sonik Puntakmika – Zadar i Hermes Analitica – Zabok, jer u Gorici, Sonik Puntamiki i Zaboku ima zaraženih.


Izvjesno je da će se odgoditi i susret idućeg kola između Gorice i AO Škrljeva, na programu 31. listopada, jer će sastav Damira Rajkovića do tada imati samo jedan zajednički trening. Bit će promjena u kalendaru…


– Pokušat će se igrači kod kuće odraditi treninge, koliko to bude moguće – kaže trener Damir Rajković, koji, kao i stručni stožer, ne mora u samoizolaciju.