Košarka

Adria Oil Škrljevo potvrdilo transfer mlade riječke nade, Bart potpisao četverogodišnji ugovor

Katarina Blažević

Vigo Bart/Foto M. LEVAK

Vigo Bart/Foto M. LEVAK

Riječki bek-šuter potpisao je četverogodišnji ugovor, zajedno sa Smojverom te još jednim mladim hrvatskim reprezentativcem Svobodom može se smatrati zalogom za budućnost kluba



RIJEKA U premijerligašu Adria Oil Škrljevu potvrdili su transfer o kojem se već govorilo proteklih tjedana, 17-godišnji Vigo Bart iz Kvarnera 2010 je prešao u redove Zelenih.


Riječki bek-šuter potpisao je četverogodišnji ugovor, zajedno sa Smojverom te još jednim mladim hrvatskim reprezentativcem Svobodom može se smatrati zalogom za budućnost kluba. Škrljevo se u ovom prijelaznom roku, barem zasad, odlučilo okrenuti mladim nadama te će trener Rajković naredne sezone ponajviše imati posla oko razvijanja tih igrača, koji još uvijek nisu imali priliku igrati HT Premijer ligu.


Bart je bio član Kvarnera 2010 od svoje osme godine te je još jedan u nizu riječkih igrača koji su se afirmirali pod paskom trenera Branka Musića, a trenutno se s juniorskom reprezentacijom priprema za nastup na Europskom prvenstvu, što počinje 30. srpnja.