Pohvale domaćinima

Ministrica Nikolina Brnjac i predsjednik HKS-a zadovoljni organizacijom završnice Kupa u Rijeci: “Sve je bilo za plus pet”

Katarina Blažević

Nikolina Brnjac je uručila medalje pobjednicima/Foto M. GRACIN

Nikolina Brnjac je uručila medalje pobjednicima/Foto M. GRACIN

Sve čestitke organizatorima, ovo je stvarno velik uspjeh za Rijeku i drago nam je što smo ove godine baš ovdje - izjavila je Nikolina Brnjac



RIJEKA Finale Kupa Krešimir Ćosić u Centru Zamet pratila je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u društvu predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza Stojka Vrankovića. Na VIP tribini riječke dvorane našao se, uz čelnike HKS-a i Riječkog sportskog saveza, i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.


– Izuzetno smo zadovoljni organizacijom završnice Kupa. Nakon uzbudljivih polufinala drago mi je što je jednako uzbudljivo bilo i finale. Sve čestitke organizatorima, ovo je stvarno velik uspjeh za Rijeku i drago nam je što smo ove godine baš ovdje. Ipak je prošlo točno trideset godina nakon održanog prvog Kupa Hrvatske u Rijeci. Izrazito smo ponosni na tu činjenicu, a onda, naravno, i što je Rijeka ove godine zaradila titulu Europskog grada sporta – rekla je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.


Predsjednik HKS-a Stojko Vranković prenio je i zadovoljstvo igrača.




– Što se tiče organizacije završnice Kupa, i sami igrači su rekli da su uvjeti vrhunski. Od smještaja, dvorane, gostoprimstva Grada Rijeke. Dajem “plus 5” za sve. Utakmice su bile dobre, vidi se da je bilo malo nervoze i umora s obzirom na to da se igralo dan za danom, ali dobro. U Savezu apsolutno nastavljamo dobru suradnju s Rijekom – rekao je Vranković.