Prva liga košarkašica

Košarkašice FSV-a na Kozali traže prvu pobjedu ove sezone nakon tri uvodna poraza

Katarina Blažević

Josipa Tuftan/M. GRACIN

Josipa Tuftan/M. GRACIN

Važno nam je da do kraja sezone izbjegnemo zadnja dva mjesta, a siguran sam da ćemo uz Split upisati još nekoliko pobjeda - kaže trener Igor Prtorić



RIJEKA  Košarkašice FSV-a na gostovanju kod splitskog KAŽL-a nastavile su negativni niz na startu Premijer lige, a danas će na Kozali ugostiti drugu splitsku ekipu u dvoboju u kojem imaju ipak puno više šanse nego što je to bilo u prethodnim utakmicama. Split je, kao i FSV, mlada ekipa koju čine samo domaće igračice te će biti direktne konkurentice Riječankama u borbi za ostanak u elitnom društvu. Obje su ekipe na dnu ljestvice s omjerom 0-3, a današnji dvoboj u dvorani »Dinko Lukarić« počinje u 15 sati.


– Radi se o direktnom konkurentu za ostanak u ligi zbog čega samo pobjeda dolazi u obzir. Vjerujem u svoje igračice i vjerujem da ćemo uzeti ta dva boda i dobiti samopouzdanja pa će kasnije biti lakše igrati. Što se tiče poraza od KAŽL-a, opet se radilo o ekipi s iskusnim i inozemnim igračicama te će one zasigurno konkurirati za vrh ljestvice. Važno nam je da do kraja sezone izbjegnemo zadnja dva mjesta, a siguran sam da ćemo uz Split upisati još nekoliko pobjeda – kaže trener košarkašica FSV-a Igor Prtorić.