Premier liga košarkaša

Košarkaši AO Škrljeva neće gostovati kod Cibone, koronavirus u redovima Vukova donio novu odgodu

Katarina Blažević

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Sada ćemo morati opet tražiti neko novo rješenje preko tjedna jer će već biti mjesec dana otkako nismo igrali službenu utakmicu - rekao je Damir Rajković, trener košarkaša AO Škrljeva



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva niti ovoga vikenda neće krenuti u nastavak premijerligaške sezone. Planirani susret 17. kola s Cibonom, koji se danas trebao odigrati u Zagrebu, odgođen je zbog četvorice zaraženih u redovima domaće momčadi. Škrljevčanima je ovo sad već treća utakmica koju će morati odraditi u nekom drugom terminu, nakon što su ranije bili odgođeni susreti s Cedevitom junior i Alkarom. Za momčad Damira Rajkovića probleme još uvijek stvaraju i ozljede, Nik Slavica će po svemu sudeći duže vremena biti van terena, ali Ivan Vrgoč bi se od sljedećeg tjedna trebao vratiti na parket. Mario Rajčić je nakon ozljede u pogonu, kao i Josip Barnjak, koji je odigrao i trening utakmicu s Kvarnerom 2010 protekle srijede.


– Slavica je jučer otišao u Zagreb na posljednje mišljenje u vezi ozljede ramena. Mislim da ćemo se sljedeći tjedan kompletirati na treninzima, ne računajući onda Slavicu s kojim još ne znamo što će biti. Utakmica s Kvarnerom 2010 nam je definitivno pomogla da bismo uhvatili malo ritma, a sada ćemo morati opet tražiti neko novo rješenje preko tjedna jer će već biti mjesec dana otkako nismo igrali službenu utakmicu – kaže trener AO Škrljeva Damir Rajković.