Premijer liga košarkaša

Košarkaši AO Škrljeva gostuju kod Cedevite Junior, pobjeda bi osigurala Ligu za prvaka

Valentina Prokić

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Domaćin je tvrd orah koji je to zorno pokazao u finalu Kupa Krešimir Ćosić, no bez obzira na sve Adria Oil Škrljevo se nada iznenađenju



RIJEKA  Košarkaši Adria Oil Škrljeva nakon dvotjedne stanke, u kojoj su imali priliku sanirati sve ozljede, ulaze u završnicu prvog dijela prvenstva Premijer lige. Zelenima su preostale dvije utakmice s Cedevitom Junior, prva danas u gostima od 15.45 sati, a pobjeda u jednoj od njih osigurala bi im toliko željeni plasman u Ligu za prvaka. Adria Oil Škrljevo je trenutno na šestom, posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice koje vodi u Ligu za prvaka s dvije pobjede više od Zaboka, koji također ima dvije utakmice manje. Cedeviti Junior pobjeda nad momčadi s Mavrinaca donosi preuzimanje vrha od Splita koji je poražen od Alkara na Gripama. Domaćin je tvrd orah koji je to zorno pokazao u finalu Kupa Krešimir Ćosić, no bez obzira na sve Adria Oil Škrljevo se nada iznenađenju.


– Moramo učiniti sve da pobijedimo. Znamo kako Cedevita igra i koliko je dobra. Motiv više je i TV prijenos jer se svi žele pokazati u najboljem svjetlu – rekao je stasiti Mostarac Daniel Zovko, koji se Zelenima priključio u drugom dijelu sezone te neće moći igrati u drugoj utakmici protiv Cedevite Junior obzirom da je ta zaostala iz prvog dijela sezone.