Premijer liga košarkaša

Košarkaši Adria Oil Škrljeva protiv fenjeraša jure novu domaću pobjedu i peto mjesto

Zlatko Horvat

Josip Barnjak/Foto Arhiva NL

Josip Barnjak/Foto Arhiva NL

Slijedi suparnik koji se ne smije podcijeniti - kaže kapetan Josip Barnjak



RIJEKA Susretom košarkaša Zaboka i Sonik Puntamike (73:86) u Premijer ligi je otvoren treći krug natjecanja. Momčad Adria Oil Škrljeva je prvi krug završila na zapaženom šestom mjestu, sada kreće lov na peto mjesto i Sonik Puntamiku. Večerašnji gost sastava Damira Rajkovića u Mavrincima je posljednjeplasirana Hermes Analitica (18 sati), što znači da uz pravi pristup nova pobjeda »zelenih« ne bi trebala biti upitna.


– S četiri pobjede u nizu nekako smo dogurali do šestog mjesta. Slijedi suparnik koji se ne smije podcijeniti. Nemaju što izgubiti, igrat će rasterećeno, dok mi jurimo peto mjesto – kaže Josip Barnjak, kapetan Adria Oil Škrljeva.


Sastav iz Mavrinaca mora biti oprezan jer svaki njihov krivi korak čekaju Zabok i Šibenka. I oni žele do petog mjesta, koje drži Sonik Puntamika.




– Budući da sa Zadranima, s kojima igramo u sljedećem kolu, imamo 0-2, morat ćemo napraviti još više u trećem krugu, skinuti konačno i neki veliki »skalp«. U dobrom smo ritmu, u seriji smo pobjeda, od kojih su tri bile u gostima. Bilo je i rupa u igri, zato ima prostora za napredak i vejrujem da ćemo u trećem krugu napredovati. Imamo vremena do »play-offa«. Samo da nas zaobiđu ozljede…