Prvi trening

Košarkaši Adria Oil Škrljeva krenuli u novu sezonu: Mladi, motivirani, agresivni i brzi

Zlatko Horvat

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Napravili smo optimum uz smanjeni financijski okvir i vjerujem da će rezultati biti dobri - kaže trener Damir Rajković



MAVRINCI Sedamnaest igrača okupilo se na prvom treningu Adria Oil Škrljeva. Na evidencijski karton potpisali su se Mislav Kolić, Dario Cvitković, Filip Bjelanović, Josip Barnjak, Antonio Boban, Ivan Vrgoč, Luka Vucić, Jure Gonjina, Toni Jelenković, Jakov Rajković, Edi Bešić, Mario Krešević, Matej Kostić, Blaž Matić, Luka Čošić, Roko Antić i Ivan Sporiš.


Nedostajali su Arkim Robertson i Adnan Arslanagić, dok na probu dolazi Australac hrvatskih korijena James Bosnakis. Posljednjih nekoliko igrača s liste su golobradi dečki. Najstariji igrač sada je posljednje pojačanje 28-godišnje krilo Jure Gunjina, slijede 26-godišnji Antonio Boban i godinu dana mlađi Robertson.


– S nestrpljenjem smo čekali prvi dan priprema s obzirom na situaciju s koronavirusom proteklih mjeseci. Mislim da smo na kraju složili solidnu momčad, koja će biti na ponos kluba. Napravili smo optimum uz smanjeni financijski okvir i vjerujem da će rezultati biti dobri već na početku sezone – kaže trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković.