Damir Mulaomerović

HKS predstavio novog izbornika: “Vjerujem da će to biti dosta dobro, moramo u to vjerovati”

Hina

Damir Mulaomerović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Damir Mulaomerović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Dužnost izbornika za mene je velika čast i obaveza i dat ću sve od sebe da napravim što bolji rezultat s reprezentacijom - rekao je novi izbornik



ZAGREB “Dužnost izbornika za mene je velika čast i obaveza i dat ću sve od sebe da napravim što bolji rezultat s reprezentacijom”, izjavio je u utorak na konferenciji za novinare novi izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović.


 


“Ovo veliko povjerenje koje mi je ukazano za mene je čast i obaveza. Situacija nije najsjajnija. Najprije se moramo mobilizirati i napraviti najbolje što možemo u ovih točno mjesec dana pred dvije utakmice protiv Švedske”, kazao je Mulaomerović na predstavljanju, iskoristivši priliku da zahvali bivšem izborniku Veljku Mršiću na svemu što je do sada napravio s reprezentacijom.


“Nakon razgovora kojeg sam počeo s igračima, vjerujem da će to biti dosta dobro, moramo u to vjerovati. Dat ću sve od sebe da napravimo što je bolji rezultat”, dodao je na kraju Mulaomerović koji je ujedno i trener hrvatskog premijerligaša Cedevite Junior.


 




Hrvatska u drugom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u skupini igra od 25. do 28. veljače dvije utakmice protiv Švedske.


 


S Hrvatskom i Švedskom u skupini C su još Finska i Slovenija od kojih su hrvatski košarkaši izgubili u prvom krugu kvalifikacija u studenom prošle godine.