Borilačka priredba

Kickboxing klub Dynamite organizira Fight Night u povodu desete obljetnice kluba, Tiriel-Luka Abramović u fokusu jubileja

Denis Frančišković

Luka Tiriel Abramović i Mladen Kujundžić

Luka Tiriel Abramović i Mladen Kujundžić

Boje domaćina, očekuje se, u zanimljivim borbama branit će i Tin Strčić i Petar Mandić. Predviđeno je sedam borbi po MMA i pet po K-1 pravilima



RIJEKA Dynamite Fight Night naziv je borilačke priredbe po MMA i K-1 pravilima što će se ove subote održati u dvorani osnovne škole Srdoči, a u povodu okrugle, desete obljetnice Kickboxing kluba Dynamite.


U središnjoj borbi večeri snage će odmjeriti Tiriel-Luka Abramović, član kluba domaćina, protiv Marka Petrovića iz Zagreba u superteškoj kategoriji po MMA pravilima. Boje domaćina, očekuje se, u zanimljivim borbama branit će i Tin Strčić i Petar Mandić. Predviđeno je sedam borbi po MMA i pet po K-1 pravilima.


– Obećao sam dečkima da ću organizirati ovako nešto, poglavito zato jer mislim da imaju dobru budućnost. Tu prije svaga mislim na bivšeg skijaša Tiriela Abramovića, koji iza sebe ima već šest borbi i šest pobjeda. Mandić je prvak Hrvatske u kategoriji do 57 kilograma, Strčić je na PH prošao prvo kolo, drugo je izgubio na bodove. Ostali borci dolaze iz Zagreba, Osijeka, Varaždina, Karlovca, Pule… – ističe Mladen Kujundžić, organizator priredbe čiji je početak zakazan u 19.30 sati.