Mladen Kujundžić

Šef borilačkog kluba izbacio nasilnika s Platka: “Sramota, istukli su ljude koji spašavaju živote”

Šarlota Brnčić

Mladen Kujundžić / Foto: M. LEVAK

Mladen Kujundžić / Foto: M. LEVAK

Nemam riječi zbog napada, a posebice zbog napada na djevojku, rekao nam je Mladen KujundžićMeđu brutalnim akterima napada na skijalištu Platak bio je i član kluba Dynamite Gym Rijeka, a koji s obzirom na njegovo krajnje osuđujuće ponašanje, više nije među članovima tog riječkog kluba.


“Sramotno. Tu gorčinu vam riječima ne mogu opisati i on više nije član mog kluba” kazao nam je u razgovoru predsjednik kluba Mladen Kujundžić koji je odmah reagirao, vidno ogorčen nasiljem i krajnje nesportskim ponašanjem.


Kujunžić je o brutalnom napadu saznao već tijekom noći, a posebice ga boli što je jedan od upletenih u ovaj grozni slučaj bio njegov natjecatelj.
“Apsolutno ne podržavam ovakvo ponašanje koje je za svaku osudu. Već je sramota što su s automobilom došli na skijalište, a da ne govorimo dalje. Istukli su ljude koji spašavaju tuđe živote. Nemam riječi zbog napada, a posebice zbog napada na djevojku. Taj član je stvarno bio odličan sportaš i do sada nikada nisam čuo ništa loše o njemu. Nakon ovoga, više nije član mog kluba”, rekao nam je Kujundžić.


Izrazio je i žaljenje što se ovako ružan događaj povezuje s njime i sa sportom dio kojega je i sam.


“Cijeli život sam uložio u ovaj klub i nikada mi nije palo na pamet da se nesportski ponašam i zato smatram da je ovo za svaku osudu. Da se tako nešto dogodilo u klubu ili van kluba pred mojim očima moglo bi se mene osuditi. Mislim da nije u redu da se dalje loše govori o meni i o klubu jer apsolutno nemam veze s time.


Ne bih želio da se moje ime i klub povezuju s time jer moja obitelj ne zaslužuje tretman “pljuvanja” radi jednog člana kluba koji to sada više i nije”, naveo nam je na kraju razgovora.