Igračica Podravke

Izbornik Šoštarić odlučio proširiti roster, rukometašicama se u Danskoj pridružuje i Riječanka Milosavljević

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Izbornik je odlučio iskoristiti mogućnost proširenja rostera, a 26-godišnja Dejana Milosavljević igra na poziciji desnog vanjskog te je trenutno članica koprivničke Podravke



RIJEKA Iz hrvatske ženske rukometne reprezentacije nakon pobjede nad Rumunjskom stigla je vijest kako će se ekipi uskoro pridružiti i Riječanka Dejana Milosavljević.


Izbornik je odlučio iskoristiti mogućnost proširenja rostera, a 26-godišnja Milosavljević igra na poziciji desnog vanjskog te je trenutno članica koprivničke Podravke. Pri dolasku u Dansku morat će biti dva dana u samoizolaciji te bi onda mogla zaigrati protiv Njemačke 15. prosinca.


– Milosavljević u petak 11. prosinca dolazi u Kolding gdje će obaviti sve potrebne zdravstvene procedure i bit će dva dana u karanteni. Ukoliko svi protokoli o zdravstvenim uvjetima zaštite od COVID-19 budu zadovoljeni, Milosavljević će se priključiti ostatku hrvatske reprezentacije u nedjelju, 13. prosinca – izvijestili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.




Dejana je inače rođena u Požegi, ali je njezina obitelj doselila u Rijeku kada je imala tek tri godine te je igrala za riječke klubove Orijent Presoflex i Zamet.