Uspješni testovi

Dinamo i Hajduk upisali pobjede u pripremnim utakmicama, Bočkaj zabio prvijenac u modrom dresu

Hina

Foto GNK Dinamo

Foto GNK Dinamo

U posljednjoj minuti susreta Dinamo je zabio i četvrti gol, a autor je bio Petar Bočkaj, ovozimsko pojačanje Dinama što je bio njegov premijerni gol za maksimirski klub.ROVINJ/SPLIT Nogometaši Dinama i Hajduka odigrali su prijateljske utakmice tijekom nedjelje te su oba sastava upisali pobjede.


Na zimskim pripremama u Rovinju Dinamo je odigrao drugu utakmicu. Nakon 2-0 protiv ljubljanske Olimpije ovaj put je Dinamo s 4-2 svladao Koper, inače u ovom trenutku drugu momčad slovenskog prvenstva.


Lijepim golom Marka Bulata u 11. minuti Dinamo je poveo, no samo četiri minute kasnije Gambijac Colley je izjednačio na 1-1. U 42. minuti je, pak, Bulat asistirao, a Andrić zabio za novo vodstvo Dinama.
Novi pogodak za Dinamo postigao je Špikić u 59. minuti, ali je u 66. smanjio Kubala. U posljednjoj minuti susreta Dinamo je zabio i četvrti gol, a autor je bio Petar Bočkaj, ovozimsko pojačanje Dinama što je bio njegov premijerni gol za maksimirski klub.


Hajduk je na Poljudu igrao protiv Širokog Brijega te je pobijedio s 2-1. Splićanima je to bila prva pripremna utakmica tijekom ove zime, a za prvi gol u 25. minuti zaslužan je bio Dolček.


Odmah u idućem napadu izjednačio je Mujan, dok je u 71. minuti, na asistenciju Livaje, Marko Brkljača zabio za pobjedu Hajduka protiv trenutačno pete momčadi na ljestvici bosansko-hercegovačke Premijer lige.