Hrvatski kup

Danas preostalih deset utakmica šesnaestine finala Kupa, Dinamo se s Ponikvama zagrijava za derbi

Davor Petrović

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Imamo nekoliko rovitih igrača, ali do Poljuda su još tri dana i vjerujem da će nam svi igrači tamo biti na dispoziciji – kaže Jakirović



ZAGREB Današnji dvoboj šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog kupa s Ponikvama Dinamu će poslužiti kao svojevrsna uvertira za nedjeljno gostovanje kod Hajduka na Poljudu. Zagrebački četvrtoligaš ne bi trebao predstavljati krupan zalogaj za Modre, iako Sergej Jakirović poziva na ozbiljnost.


– Već sam rekao u svlačionici da moramo biti maksimalno koncentrirani. Sada će priliku dobiti neki drugi igrači jer ih želim vidjeti na terenu. Protiv Ponikvi se moramo prezentirati u najboljem svjetlu i, naravno, proći dalje. Znamo da će biti puno naših navijača i moramo ih razveseliti novom pobjedom. Imamo nekoliko rovitih igrača, ali do Poljuda su još tri dana i vjerujem da će nam svi igrači tamo biti na dispoziciji – kaže Jakirović.


Lokomotiva gostuje u Dugom Selu, Gorica je kod Zagoreca u Krapini, a Istra i Rudeš idu na gostovanje kod Zagore, odnosno Croatije u Zmijavcima. Prošlosezonski prvoligaš Šibenik gostuje kod Radnika iz Križevaca. Vukovar će dočekati BSK iz Bijelog Brda, Karlovac Jasku, dok Jadran Luka Ploče dočekuje Belišće, a Jadran Poreč slavonski Oriolik.