DŽEPARAC ZA PORTUGALCA

Cristiano Ronaldo prvi na svijetu po zaradi od reklama na Instagram profilu, preskočio je poznatog glumca

Hina

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

Ronaldo, koji ima 308 milijuna pratitelja na Instagramu, može naplatiti 1,6 milijuna dolara za jednu reklamnu objavu na svom Instagram profilu, objavila je tvrtka "Hopper HQ", koja se bavi marketingom na društvenim mrežama. LONDON Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo (36) popeo se na prvo mjesto kada je u pitanju zarada od reklama na njegovom Instagram profilu, te je sa čelne pozicije skinuo američkog glumca Dwaynea “The Rock” Johnsona, objavili su britanski mediji.


Ronaldo, koji ima 308 milijuna pratitelja na Instagramu, može naplatiti 1,6 milijuna dolara za jednu reklamnu objavu na svom Instagram profilu, objavila je tvrtka “Hopper HQ”, koja se bavi marketingom na društvenim mrežama.


Dwayne Johnson (250 milijuna pratitelja) naplatit će vam 1,52 milijuna dolara, a na trećem mjestu je američka pop pjevačica Ariana Grande, koja može zaraditi 1,51 milijuna dolara.
Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (224 milijuna pratitelja) ima priliku zaraditi 1,1 milijun dolara za reklamnu objavu na Instagram profilu.