Neobična aukcija

Slovenci prodaju krevet u kojem je spavao Ronaldo. Evo kolika je početna cijena

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Hotel je odlučio, budući da brojni navijači nisu uspjeli doći do Ronalda i dobiti autogram niti se fotografirati, da krajem mjeseca stavi na aukciju krevet



Grand Plaza Hotel u Ljubljani odlučio je prodati krevet u kojem je spavao nogometaš Christiano Ronaldo prošlog tjedna, kada je sa reprezentacijom Portugala igrao prijateljsku utakmicu sa Slovenijom.


Hotel je odlučio, budući da brojni navijači nisu uspjeli doći do Ronalda i dobiti autogram niti se fotografirati, da krajem mjeseca stavi na aukciju krevet po početnoj cijeni od 5000 eura, a da novac ide u dobrotvorne svrhe, piše portal 24UR.


Svim navijačima se kroz fotografije nudi i pogled na prostoriju u kojoj je portugalski nogometaš boravio. “Želimo svima puno sreće i uspješno sudjelovanje na aukciji”, priopćio je portal.




Portal navodi i da su navijači pokušavali pratiti Christiana Ronalda na svakom koraku, ali je nogometaš uspijevao izbjeći pokušaje da dođu do njega.


Navijači su ga čekali nekoliko sati na aerodromu u Brnu, a potom i ispred hotela Grand Plaza, gdje je boravio s reprezentacijom Portugala.


Reprezentacije Slovenije i Portugala odigrale su prijateljsku utakmicu 26. ožujka koju je Slovenija dobila sa 2:0.