Povratak tenisa

ATP sezona vraća se u kolovozu turnirom u Washingtonu, zasad je plan bez gledatelja

Hina

Reuters

Reuters

I Udruga teniskih profesionalki (WTA) je objavila svoj kalendar turnira do kraja sezone, tako će igračice nastaviti sezonu 3. kolovoza turnirom u PalermuLONDON Najbolji tenisači svijeta vratit će se službenim turnirima 14. kolovoza u Washingtonu, objavila je Udruga teniskih profesionalaca (ATP) u srijedu.


ATP je objavio novi kalendar turnira do kraja godine prema kojemu će se nakon Washingtona odigrati “Western & Southern Open”, turnir koji se obično igra u Cincinnatiju, ali će se ove godine održati u New Yorku i to na istim terenima na kojima će se od 31. kolovoza do 13. rujna igrati i US Open.


Prvi turnir u Europi bit će onaj na zemljanoj podlozi u Kitzbuehelu sredinom rujna, a prije Roland Garrosa, koji će se igrati od 27. rujna do 11. listopada, održat će se i “masters 1000” turniri u Rimu i Madridu.
U srijedu je i Udruga teniskih profesionalki (WTA) objavila svoj kalendar turnira do kraja sezone, tako će igračice nastaviti sezonu 3. kolovoza turnirom u Palermu. Nakon Palerma uslijedit će “Western & Southern Open” također u New Yorku gdje će se održati i US Open.


Slijedi povratak u Europu i nekoliko turnira na zemljanoj podlozi kao priprema za Roland Garros.


WTA “masters” će se održati od 9. do 15. studenoga u Shenzhenu.


Prema sadašnjem planu mečevi na turnirima će se igrati bez gledatelja.