Drama koju čekamo

Završeno snimanje filma “House of Gucci”. Oglasila se Lady Gaga, ali i nezadovoljna obitelj

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

"Jako smo razočarani. Kažem to u ime obitelji", izjavila je Patrizia Gucci.

Snimanje drame koju svi željno iščekuju, filma “House of Gucci”, privedeno je kraju. O tome se oglasila i Lady Gaga na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografiju s redateljem Ridleyjem Scottom.
Film će pratiti ubojstvo Maurizija Guccija (unuka osnivača modne kuće, Guccio Guccija) iz 1995. godine. Nastao prema književnom predlošku “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed” Sare Gay Forden, film prati zvijezde Adama Drivera i Lady Gagu u ulozi Maurizija Guccija i njegove bivše supruge Patrizije Reggiani koja je optužena za organizaciju ubojstva.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)I dok obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju vidjeti film sniman u Italiji, neki članovi obitelji Gucci nisu baš oduševljeni projektom.


Praunuci osnivača modne kuće za su kazali da ih brine kako projekt možda neće poštivati obiteljsko nasljeđe.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli House Of Gucci (@theguccimovie)

“Jako smo razočarani. Kažem to u ime obitelji. Kradu obiteljski identitet zbog zarade, da bi povećali doprinose holivudskom sistemu. Naša obitelj ima identitet i privatnost. Možemo pričati o svemu, ali postoje granice koje se ne smiju prijeći”, kazala je Maurizijeva rođakinja Patrizia Gucci za Associated Press.


Film bi se trebao moći pogledati od 24. studenog ove godine.