Dalibor Marušić

U subotu veliki party u Exportdrvu: Poznati riječki DJ-i svirat će za – DJ-a Macolu

Edi Prodan

DJ Macola

DJ Macola

Ulaz će biti besplatan, a Grobnički dondolaši i Palentari zajedničkim će snagama pripremiti okrijepu.U subotu u 19 sati počinje veliki DJ party u riječkom Exportdrvu na kojem će poznati riječki DJ-i svirati za – DJ-a Macolu.


Dalibor Marušić, DJ Macola, čovjek dobrog srca i širokog osmjeha, uz pomoć svih nas bori se za – povratak u život. Obolio je, naime, od adenkoarcinoma jednjaka za čije je liječenje bio obavezan adekvatan zahvat u za to specijaliziranoj klinici u Istanbulu. U prvom trenutku, jer je za to potreban iznos od 60 tisuća eura, i sam se DJ Macola predao jer je to za njega i njegovu obitelj bila nezamisliva svota.


No da nema te sile pred kojom može pokleknuti zajedništvo pobrinuli su se njegovi prijatelji, upregnuli sve snage i odlučili pokrenuti humanitarnu akciju kojom se prikupljaju sredstva potrebna da bi dobio adekvatnu i primjerenu medicinsku skrb. Humanitarna akcija mobilizirala je čitavu Grobnišćinu, Rijeku, Riječki prsten, brojne udruge, složno su uz njega i za njega stali svi kolege koji su odlučili za njega organizirati veliki party u Exportdrvu.
– Svi koji dođu, dobit će od nas vrhunsku klupsku glazbu, poznate hitove, imena koja će nastupiti jamče vrhunsku zabavu, svi su već renomirani riječki DJ-i s dugogodišnjim iskustvom, ali također i dugogodišnji Daliborovi kolege koji su se u potpunosti stavili na raspolaganje tijekom ove humanitarne akcije.


Svaki nastup trajat će nešto malo manje od sat vremena, ljudi će se izmjenjivati na stageu, a na našim sugrađanima je samo da dođu, da se dobro zabave i da svojim donacijama pomognu u liječenju našega kolege i prijatelja Dalibora Marušića, DJ-a Macole, rekao je DJ Deni, tj. Deni Miočić, koji je od početka uključen u ovu priču.


Dakle, u Exportdrvu sutra od 19 sati nastupaju: DJ Dog, DJ Sale For Love, DJ Bruno Bosco, DJ Deni, DJ Dario Sec, DJ Dino Jukić i DJ Alen Stojanov. Ulaz će biti besplatan, Grobnički dondolaši i Palentari zajedničkim će snagama pripremiti okrijepu, sav prihod od gulaša i palente kompirice, kao i sav prihod ostvaren na šanku bit će uplaćen za liječenje Dalibora Marušića, a također će se prodavati i prigodne majice.


Račun

Svi koji u subotu ne stignu do Exportdrva uplatu mogu izvršiti na račun otvoren u PBZ-u, uz naznaku Koga briga.. za Macolu. Broj računa: HR 1023400091511186135,
Swift Code PBZGHR2X.