Danas humanitarni koncert

DJ Macola i supruga Mirabel vratili su se s prve faze liječenja u Istanbulu: “Divni ljudi, puno vam hvala”

Edi Prodan

NL arhiva

NL arhiva

Humanitarna akcija za DJ-a Macolu večeras ima središnji događaj u Eksportdrvu, gdje od 19 sati nastupaju Macolini kolege - brojni riječki DJ-evi. Na istom mjestu Dondolaši kuhaju humanitarni gulaš i palentu kompiricuUmoran sam, tim više jer smo se na avion ukrcali praktično nakon zadnje terapije, ali sretan jer lijepo je doći doma. Slijedi mjesec dana odmora dok je za 22. lipnja zakazana operacija. Vjerujemo u uspjeh, vjerujemo u pobjedu nad bolešću,  a svima koji su se bilo na koji način uključili u humanitarnu akciju za moje liječenje – neizmjerno hvala.


Istaknuli su nam to Dalibor Marušić DJ Macola koji se od opake bolesti liječi u Istanbulu i njegova supruga Mirabel. Trenutno se odmaraju na rodnom Grobniku u društvu obitelji i kumova dok sve nas ostale očekuje zanimljiva subotnja večer.


Humanitarna akcija za DJ-a Macolu večeras ima središnji događaj u Eksportdrvu, gdje od 19 sati nastupaju Macolini kolege – brojni riječki DJ-evi. Na istom mjestu Dondolaši kuhaju humanitarni gulaš i palentu kompiricu, jednostavno – sjajno druženje dobrih ljudi za pomoć jednako takvom – dobrom čovjeku.


I zato svi s kupanja, raznih sportskih događanja ili sa zadnje ovosezonske utakmice koju na Rujevici igraju HNK Rijeka i Hrvatsku dragovoljac pravac Eksportdrvo. Svi zajedno za zdravlje jednog i jedinstvenog DJ-a Macole.


NL arhiva

NL arhiva