Instagram

Tom Holland najavio kako se povlači s društvenih mreža : “To je štetno za moje zdravlje”

A. P.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Naglasio važnost mentalnog zdravlja i brige o sebiGlumac Tom Holland, zvijezda Marvelovih filmova o Spidermanu, na Instagramu je podijelio obavijest za svojih 67 milijuna pratitelja.


26-godišnji glumac, koji trenutno snima film ‘The Crowded Room’ u New Yorku, vratio se na platformu nakon 6 tjedana izbivanja i podijelio poruku o važnosti mentalnog zdravlja i brige o sebi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tom Holland (@tomholland2013)

Tom je podijelio video s pozdravom ‘bok i doviđenja’ i najavio trajno odsustvo s društvenih mreža. Napisao je kako je uzeo pauzu od društvenih mreža zbog svog mentalnog zdravlja, te spomenuo ‘Stem4’, jednu od dobrotvornih organizacija koju sponzorira zaklada za prikupljanje sredstava njegove obitelji, ‘The Brothers Trust’.


Ova dobrotvorna organizacija usmjerena je prvenstveno na podršku mentalnom zdravlju tinejdžera. Holland je objasnio kako njegov nestanak s interneta nije bio samo namjeran nego i neophodan jer neprestano skrolanje po društvenih mrežama negativno utječe na njega, prenosi Just Jared.


“Napravio sam pauzu od društvenih medija zbog svog mentalnog zdravlja jer smatram da su Instagram i Twitter pretjerano stimulativni”, objasnio je Tom u videu. Dodao je da je to vrlo štetno za njegovo mentalno stanje, pa je izbrisati aplikaciju.