Novi naslovi

Što nakon “Stranger Thingsa”? Ovo su filmovi i serije koje u srpnju iščekujemo na Netflixu

Anja Pavlović

Foto: iStock

Foto: iStock

Koji god žanr najviše volite gledati, izbora u svakom slučaju neće nedostajatiSrpanj je mjesec godišnjih odmora, a ako ga više volite provesti u udobnosti vašeg klimatiziranog doma nego u gužvi na plažama i pod visokim temperaturama, Netflix se pobrinuo da vam ne bude dosadno.


Nakon izlaska posljednje dvije epizode i finala 4. sezone Netflixove zlatne koke, serije Stranger Things, koja je zbog svoje popularnosti srušila ovu platformu na nekoliko sati, srpanj će obilježiti i dolazak novih filmova i serija, prenosi bgr.com.


Ljubitelji animiranih filmova oduševit će se obiteljskom avanturom The Sea Beast o veličanstvenom putovanju mlade djevojke koja se kriomice ubaci na brod legendarnog lovca na morska čudovišta.
Romantične intrige u filmu Persuasion, snimljenom prema istoimenom romanu Jane Austin i s Dakotom Johnson u glavnoj ulozi, bit će savršen izbor za topla ljetna popodneva.A ako ipak više preferirate žanrovske akcije temeljene na video igrama, ne smijete propustiti Resident Evil adaptaciju kultne franšize i pustolovnu avanturu Uncharted, u kojem je glavnog junaka utjelovio jedna od najtraženijih mladih glumaca u Hollywoodu Tom Holland.Krimići nikad ne izlaze iz mode, posebno u dokumentarnom obliku. Netlixovu zavidnu kolekciju true crime dokumentaraca upotpunit će priča My Daughter’s Killer, o ocu koji se godinama bori da ubojicu svoje kćeri privede pravdi i pri tome pribjegne ekstremnim mjerama.


Ryan Gosling i Chris Evans prikovat će vas za male ekrane u akcijskom krimiću The Gray Man, čija se radnja vrti oko agenta CIA-e koji otkrije inkriminirajuće tajne i privuče pozornost odmetnutog operativca koji ga počne goniti po svijetu i nuditi nagrade za njegovu smrt.Koji god žanr najviše volite gledati, izbora u svakom slučaju neće nedostajati.