Netflixov hit

Stigao je prvi isječak za novu sezonu serije Bridgerton. Čeka nas drama

Sanda Milinković

Foto: YouTube Screenshot (Netflix)

Foto: YouTube Screenshot (Netflix)

Miljenici prve sezone, Simon i Daphne u ovoj će stajati sa strane.Nakon uspješne prve sezone Netflixove serije “Bridgerton” obožavatelji diljem svijeta čekaju novu sezonu i nove drame. Glavni protagonist sezone pred nama postaje Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) koji se pokušava skrasiti te preuzeti ulogu glave obitelji.


Njegovo smirivanje uključuje i brak, a ako serija bude pratila knjiški predložak The Viscount Who Loved Me, onda znamo da će pronaći savršenu ženu. No, kako to obično u ljubavnim drama bude, planove će pokvariti starija sestra “savršene žene”, Kate.


Miljenici prve sezone, Simon (Rege-Jean Page) i Daphne (Phoebe Dynevor) u ovoj će stajati sa strane. Simona nećemo ni vidjeti, a Daphne će se pojavljivati povremeno, pružajući podršku obitelji.
Kate će utjeloviti zvijezda serije “Sex Education”, Simone Ashley. Prema Netflixu, njezin je lik opisan kao “snažna žena koja ne trpi budale, uključujući Anthonyja Bridgertona”, dok je knjiga opisuje kao “najnametljiviju ženu koja je ikada kročila londonskim balskim salama”.


Sudeći prema prvom isječku nove sezone čije je prikazivanje zakazano za listopad iduće godine, oba opisa joj itekako odgovaraju.