Godišnji odmori

Slavni okupirali Jadran: Evo koje sve svjetske zvijezde ove godine uživaju na našoj obali

S.M.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Grgo Jelavic/PIXSELL

Milijarderi, rock zvijezde, glumci, manekenke i sportaši, svi su odabrali upravo HrvatskuSlavne zvijezde obožavaju našu obalu pa ih je ove godine mnoštvo pohrlilo uživati u godišnjem odmoru baš po Jadranu. Od glumica i glumaca do sportaša, mnogi su osvježenje pronašli u Jadranskom moru te iskoristili toplo ljeto za razgledavanje Hrvatske, pružajući usput fantastičnu reklamu domaćem turizmu.


Ford i Flockhart u Dubrovniku


Poznati glumački par Harrison Ford i Calista Flockhart uživaju u godišnjem odmoru na našoj obali. Za svoje su odredište odabrali Dubrovnik gdje su pronašli smještaj u jednoj kamenoj vili.


Sa supružnicama je doputovao i njihov sin Liam, a obitelj je viđena i kako uživa u razgledavanju dubrovačkih zidina.
Ford i Flockhart u braku su od 2010. godine, a vjenčali su se osam godina nakon upoznavanja na dodjeli Zlatnih globusa. Iako se u javnosti rijetko pojavljuju jer su odabrali miran život, spremno poziraju fotografima pa je na fotkama teško ne vidjeti njihovu prisnost i zaljubljenost.


 


Grgo Jelavic/PIXSELL


 


Grgo Jelavic/PIXSELL


 


Grgo Jelavic/PIXSELL


Roger Federer u Malom Lošinju


Roger Federer snimljen je u Malom Lošinju gdje je s obitelji i društvom uživao u ljetnim čarima. Obitelj je uživala na zatvorenoj plaži ispod jednog hotela. Ranije se pisalo da je Federer sa suprugom došao u kuću Ivana Ljubičića na Lošinju.


Foto: Matija Habljak/PIXSELL


 


Foto: Matija Habljak/PIXSELL


Roger Taylor u Dubrovniku


Bubnjar legendarne grupe Queen, Roger Taylor, svoje je ljetovanje provodio u Dubrovniku u društvu supruge  Sarine Potgieter, a par je snimljen u šetnji Stradunom prije nekoliko dana.


Grgo Jelavic/PIXSELL


 


Grgo Jelavic/PIXSELL


Bernie Ecclestone u Trogiru


Bernie Ecclestone je sa suprugom Fabianom i sinčićem za ljetovanje odabrao Trogir. Bernie i njegova nova supruga u subotu su viđeni u kako se iskrcavaju s broda. Nakon što su prošetali sa svojim sinom Alexanderom Charlesom, kojega su dobili početkom srpnja prošle godine, Bernie i njegova upola mlađa supruga kasnije su viđeni bez bebe u romantičnoj šetnji Trogirom gdje su se držali za ruke.


Ivo Cagalj/PIXSELL


 


Ivo Cagalj/PIXSELL


Jack Grealish u Dubrovniku


I nogometaš Jack Grealish za ljetnu lokaciju na našoj obali odabrao je Dubrovnik u kojeg je stigao sa svojom djevojkom Sashom Attwood. Engleski reprezentativac snimljen je na jednoj od plaža, a zajedno s djevojkom nije skidao osmijeh s lica.


Grgo Jelavic/PIXSELL


 


Grgo Jelavic/PIXSELL


James Simons plovi Jadranskom obalom


James Harris Simons, osnivač kvantitativnog hedge fonda Renaissance Technologies sa sjedištem u East Setauketu u New Yorku te jedan od najvećih donatora Demokratskoj stranci u SAD-u, plovio je Jadranskom obalom. Inače, Simons je od  2006. godine do danas, donirao više od $30.6 milijuna dolara u političke kampanje, a otkrilo se i da je sakrio više od 8 milijardi dolara na Bermudama. Sredinom srpnja viđen je na jahti u društvu supruge Marilyn te prijateljima. James je u Šibenik uplovio svojom jahtom Archimedes. Uz njegovu jahtu u društvu plovi i jahta Prediction koja je u vlasništvu njegovog rođaka Roberta Louriea.


Dusko Jaramaz/PIXSELL


Dusko Jaramaz/PIXSELL


Victoria’s Secret anđelice u Dubrovniku


Vjerojatno najpopularnija skupina manekenki, one pod imenom Viktorijine anđelice, uživale su u Dubrovniku. Tamo su krajem srpnja uhvaćene Jasmine Tookes, Shanina Shaik, Kelsey Merritt, Rachel Scott, Lais Ribeiro, Dena Gallucci i Juliana Borrero. Manekenke su se okupile ne bi li proslavile djevojačku zabavu kolegice Tookes u jednoj od predivnih dubrovačkih vila.


Grgo Jelavic/PIXSELL


Grgo Jelavic/PIXSELL


Vanessa Bryant u Dubrovniku


Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, ove je godine u Dubrovnik dovela svoje djevojčice. Cilj je bio posjetiti kultne kulise serije “Game of Thrones” o čemu se Vanessa oglasila i na Instagramu.


“Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njenim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog Covida. Htjela sam osigurati da ga Natalija posjeti. Predivno je!”, napisala je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)Maria Sharapova u Dubrovniku


Popularni Dubrovnik za svoja je ljetna uživanja odabrala i Maria Sharapova. Bivša ruska tenisačica oduševila se detaljima grada pa na svom Instagramu napisala: “Unutar zidina Starog grada u Dubrovniku. Zlatne alkice s početka 1900-ih. Možda su dostupne i na 1stdibbs??”, referirajući se na trgovinu starinama za koju se ponadala da će pronaći alkice.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Maria Sharapova (@mariasharapova)Lando Norris


U videu kojeg je uživo emitirao njegov prijatelj Max Fetwell na društvenim mrežama, svoj je dolazak u Hrvatsku najavio i vozač Formule1, Lando Norris. Kaže da bi s društvom nakon Hrvatske trebao za Crnu Goru i Grčku, a i prethodnih je godina odabrao našu obalu za ljetovanje. Na svom je Instagramu 2019. objavio da je bio na Braču, a spominjalo se i da je ljetovao na Pagu kod prijatelja Martina Kodrića. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lando Norris (@landonorris)