Muke po kućanskim aparatima

Robert Pattinson pokušao spremiti jelo pa pomiješao mikrovalnu i pećnicu: Sve je planulo

P. N.

robert_pattinson

robert_pattinson

Pattinson je za pripremu trebao koristiti paštu, sir, šećer i cornflakes pahuljice. Sve zajedno se zatim smiješa u lopticu od aluminijske folije.Čini se da glumac Robert Pattinson (koji danas slavi i 34. rođendan) nije osoba koju zovete da vam pomogne pripremiti večeru. Zbog njegovog najnovijeg interjvua, čini se da nije niti najbolja osoba za samostalan boravak u kuhinji ili kraj kućanskih aparata općenito.


Pattinson je za časopis GQ pokušao pokazati kako priprema “piccolini cuscino”, ali situacija je brzo eskalirala.


Ovo je jelo inače ideja samog Pattinsona koji je prošle godine otkrio da razmišlja o pokretanju vlastitog biznisa. Biznis bi bio usko povezan sa paštom, a Pattinson je htio napraviti jela koja bi dala talijanski pečat fast foodu, ne računajući pizze. “Pokušao sam osmisliti kako napraviti jelo od pašte, koje možeš držati u rukama”, kazao je tada Pattinson.
Sudeći prema intervjuu koji se nedavno obavljao preko FaceTimea, savjet je da se ipak kloni kuhinje. Pattinson je za pripremu jela trebao koristiti paštu, sir, šećer i cornflakes pahuljice. Sve zajedno se zatim smiješa u lopticu od aluminijske folije.


No, problem je nastao kada je Pattinson zamijenio mikrovalnu za pećnicu pa aluminijsku “lopticu” stavio baš u mikrovalnu.


“Sijevnula je munja iz mikrovalne, a Pattinson se sagnuo kao da je netko otvorio vatru”, napisao je novinar Zach Baron, koji ga je intervjuirao.


“Jeb*** elektrika, o moj Bože”, kazao je Pattinson dok je još uvijek ležao na podu.


Čini se da da mnogim zvijezdama baš i ne ide s kućanskim aparatima i kuhanjem, a primjerice Britney Spears, nije išlo niti s vlastitom teretanom koju je nedavno zapalila jer je ostavila upaljenu svijeću.