Glamur

Pogledajte tko je sve došao na gala večeru u restoranu Nebo, jedno poznato lice iznenadilo je sve

Portal Novi list

Foto Josip Čekada

Foto Josip Čekada

Doktorica Vivian Jurković i suprug dr. Damir Jurković okupili su brojne poznate osobe iz društvenog životaGala večer u restoranu sa michelinovom zvjezdicom okupila je poznata lica koja su uživala u gastro delicijama, a nekadašnji mister svijeta nakon dugo vremena ponovno se pojavio u javnosti.


Foto galerija: Pogledajte tko je sve došao na gala večeru u restoranu Nebo riječkog Hiltona Foto: Josip Čekada


Na privatnoj luksuznoj večeri, s potpisom chefa Denija Srdoča u restoranu Nebo u hotelu Hilton u Rijeci doktorica Vivian Jurković i suprug dr. Damir Jurković okupili su brojne poznate osobe iz društvenog života.

Povod ove glamurozne večeri modni je izazov u suradnji sa dr. Vivian estetics, iza kojeg stoji doktorica Jurković specijalizirna se za kozmetičku anti-aging medicinu koja je razvila antiage serum, potom cleaning mousse-a te multivitaminsku kremu kako bi cijela priča oko njege kože lica bila potpuna, Rijeka street style i Stiluete u kojem su brojne trendsettetice trebale pokazati svoj modni stil i osobnost.Večer koja je obilovala specijalitetima uveličali su bivša Kraljica svijeta Daniela Gračan s suprugom Nenadom Gračanom, nekadašnji mister svijeta Phillip Kleva kojeg nemamo priliku viđati u javnosti budući da posljednjih godina radi kao menadžer, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, poduzetnica Snježana Mehun sa suprugom Franzom Schillingerom, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, Vladimir i Marija Kraljević, voditeljica Ecija Ivušić i glazbenik Goran Belošević, modni stilist Neven Ciganović.Kušajući gastro specijalitete nagrađivanog mladog chefa Srdoča jednom su pokazali kako uistinu znaju uživati u glamuru s hrvatskim potpisom.