Lijepe vijesti

Chrissy Teigen i John Legend na neobičan, ali prekrasan način objavili da čekaju bebu

S.M.

Foto: YouTube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

Par je vijest "objavio" u novom video spotu Legenda za pjesmu "Wild".

Chrissy Teigen i John Legend na neobičan su način objavili da će postati peteročlana obitelj, prenosi Harper’s Bazaar. 


Par je vijest objavio u novom video spotu Legenda za pjesmu “Wild“. Supružnici u romantičnom ambijentu razmjenjuju nježnosti na plaži, a kamera se približila Teigen koja u spotu nosi maxi suknju i crop top te zumirala njezin trbuh. Obožavatelji su ubrzo zaključili da je riječ o trudničkom trbuščiću.
Mnogi su izvori potvrdili vijest o trudnoći za časopis People, ali do prije nekoliko sati je sve još bilo u fazi nagađanja.


Teigen je nakon premijere videa, na Twitteru objavila smajlić i podijelila tweet u kojem stoji da video završava s “prekrasnim iznenađenjem”.


Ovo nije prvi put da se Teigen pojavila u glazbenom spotu svoga supruga. Par se navodno i upoznao na setu tijekom snimanja spota za njegovu pjesmu “Stereo”, 2006. godine. Da bi krug bio potpun, “Wild” je režirao Nabil Elderkin, čovjek koji je par međusobno i upoznao prije toliko godina.


Spot za “Wild” je objavljen prije petnaest sati, a već je pregledan više od milijun puta. Među prvim komentarima na YouTubeu je: “Očekuju li oni još jedno dijete?” uz mnoštvo srca.
U ostalim se komentarima također spominje vijest o prinovi, a mnogi vjeruju da je poruka para upravo trudnoća pa su oduševljeni čitavom idejom glazbenog spota.


Jutros je vijest potvrdila i sama Teigen, objavivši fotku trbuščića u obliku Instagram priče, prenosi Mirror.


Supružnicima će  ovo biti treće dijete, nakon kćerkice Lune Simone Stephens (4) i sina Milesa Theodorea Stephensa (2).