trudničke muke

Sonja Kovač otkrila koje ju tegobe muče u trudnoći

M. Č.

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Foto: Instagram @xoxosonjakovac

Progovorila je što joj trenutno otežava svakodnevni život, ali i kako si pomažeHrvatska influencerica i glumica Sonja Kovač često na svojim društvenim mrežama komunicira s pratiteljima, te objavljuje detalje u vezi svoje trudnoće. Tako je sada progovorila trudničkim tegobama koje joj trenutno otežavaju svakodnevni život.


Naime, Sonja je na svojem Instagram profilu objavila video iz kreveta, te istaknula da ju muče grčevi u listovima.


,,Tko se može poistovjetiti? Meni bude rijetko ovako preko dana, ali ujutro, kod buđenja i rastezanje, aau…kad oba uhvate!”, požalila se influencerica.

Naposljetku je otkrila i što čini da si pomogne.


,,Pomaže mi magnezij u spreju, to je kao ulje/vodica, umasiram si u listove prije spavanja par špriceva. Ali, moram svaki dan nanositi da bi djelovalo “, poručila je Sonja s bolnim izrazom na licu.


Naposljetku je upitala svoje obožavateljice jesu li imale sličnih problema.


Inače, Sonja je danas objavila još jednu zanimljivost – kladionicu. Naime, svoje je pratitelje “izazvala” da pogode datum dolaska njezine kćeri.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac),,I kladionica je službeno otvorena! Primamo datume, što mislite kada će bebica doci!? Za one koji pogode, poslije smislimo nešto slatko!”, napisala je uz objavu.