Kraljica interneta

Chrissy Teigen otkrila što će napraviti ako je suprug naljuti: Pomalo krenula s ostvarivanjem prijetnji

S.M.

Chrissy Teigen/REUTERS

Chrissy Teigen/REUTERS

Chrissy Teigen je ponovno kroz šalu osvojila internet.Chrissy Teigen je opet oduševila svoje pratitelje, ali ovoga puta zafrkancijom koju je usmjerila na svoga supruga, Johna Legenda. Teigen je počela “puštati” pjesme s njegovog nadolazećeg albuma “Bigger Love” čiji je izlazak zakazan za 19. lipnja ove godine.


Objavila je video na kojem sluša pjesmu s njegovog nova albuma pa napisala: “Trenutno puštam da Johnov novi album ‘procuri’ preko mojih objava. Izlazi 19. lipnja ili besplatno i ranije ako se dovoljno naljutim.”


Chrissy Teigen je podijelila nekoliko isječaka s albuma, uključujući i onu gdje Legend pleše s njihovih dvoje djece, Lunom i Milesom.
S druge se strane na Twitteru, posvetila stihovima njegovih pjesama i to posebno onima u kojima pjevač spominje nju. “Slušam novi Johnov album po prvi puta. ‘Znaš li da mnoštvo žena pokušava zauzeti tvoje mjesto’, koji k***”?, napisala je u šali i oduševila svoje pratitelje.


John Legend je ubrzo odgovorio na njezinu objavu pa romantično napisao: “Nisi im objasnila glavnu misao vodilju. ‘Ali fokusiran sam. Fokusiran na tebe'”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)