Odgoda

OVE GODINE NIŠTA Umaški Sea Star Festival prebačen u svibanj 2021.

P. N.Umaški Sea Star Festival prebačen je u svibanj 2021. godine uz iste izvođače koje predvode kultni Cypress Hill i techno diva Amelie Lens.
Kako su jučer objavili organizatori, zbog mjera koje su propisale nadležne institucije i općeg globalnog stanja, Sea Star Festival službeno je dobio novi termin održavanja, točnije pomaknut je na svibanj 2021. godine.


Ipak, zahvaljujući dugim pregovorima organizatora iz Exitovog tima, dobra je vijest za sve fanove da će ih sljedeće godine u laguni Stella Maris u Umagu dočekati i svi najavljeni izvođači ovogodišnjeg izdanja! Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji, koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača. Organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti kako bi nagradili publiku za ukazano strpljenje tijekom ove nezapamćene situacije u svijetu, koja je posebno teško utjecala na festivalsku industriju.


Novi festivalski termin je još bolji jer je tjedan dana bliži ljetu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i rap veličanstvo Vojko V. Uz njih su na popisu izvođača – trap reprezentacija u sastavu Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen i Triad & Yeah Left live, rock duo Buč Kesidi, te sam vrh regionalne elektroničke scene u kojem su Tijana T i Insolate, te superjaka techno postava na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.
– Zahvalni smo publici na pokazanom strpljenju i povjerenju. Sretni smo što smo uspjeli donijeti dobre vijesti kako za publiku iz više od 50 zemalja svijeta, tako i za Umag, Istru, Hrvatsku i cijelu regiju, poručuju iz Exitovog tima u ovoj situaciji bez presedana koja prijeti da će ugasiti brojne druge festivale širom svijeta.


Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star Festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza, o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija. Svi kupci kojima novi datumi Sea Stara ne odgovaraju, moći će ostvariti povrat novca. Exitov tim moli za strpljenje kako bi način povrata bio usklađen sa zakonskim rješenjima koji će biti usvojeni od strane Republike Hrvatske, a u skladu s aktualnom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa. Čim budu dostupne, informacije će biti objavljene na službenim web-stranicama i društvenim mrežama festivala.


Ovog svibnja zagrijavanje uz Sea Star Stream Festival


Na datume kada se ovogodišnji festival trebao održati, točnije od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja, pripremljen je Sea Star Stream Festival, na kojem će biti prikazane snimke brojnih nastupa s protekla tri izdanja. Snimke će se emitirati u pravoj festivalskoj formi na društvenim mrežama i službenoj web-stranici Sea Stara. Programska satnica bit će objavljena 11. svibnja.


STARE I NOVE ULAZNICE


Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za ovogodišnji Sea Star Festival kupljeni na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2021. godine. U prodaju će kasnije krenuti i novi kontingenti ulaznica, smještaja i prijevoza, o čemu će uskoro biti objavljeno i više informacija