»best of & band on«

Povodom objave dvostrukog albuma: Danas u Dallasu druženje s kultnom grupom Grad

Ivana Kocijan

Foto: PETER KURSCHNER JR.

Foto: PETER KURSCHNER JR.

»best of & band on« je bogata i masivna kompilacija koja sadrži 37 pjesamaDanas od 19 do 21 – svi putevi vode u Dallas music shop. Riječka grupa Grad nakon (po)dulje je pauze objavila sjajan dvostruki album »best of & band on« i tim povodom za sve vjerne fanove, a i one koji će to tek postati, danas predvečer priprema druženje u Dallasu uz posebnu promotivnu akciju. Naime, prvih 60 kupaca dvostrukog CD-a na poklon dobiva i novu stiliziranu majicu benda!


»Sudjelovati može svatko ako napravi jednu od navedenih radnji: registrirati se na Dallas web-shop  ili poslati email s osobnim podacima na: [email protected], [email protected] ili [email protected] Cijena kompleta je 149 kn, uz 15 posto popusta za gotovinsko plaćanje«, poručuju iz Dallasa.


»best of & band on« je bogata i masivna kompilacija koja sadrži 37 pjesama, neke i neobjavljene, a prati razvoj benda od najranije, demo faze pa sve do danas. Njihovi najbolji radovi na jednom mjestu, fanovima su dragi podsjetnik na izniman rad ove važne glazbene karike riječke rock scene, a svima ostalima fantastičan primjer​ glazbe čiji je utjecaj i danas neizbrisiv. Dizajn ovog posebnog izdanja djelo je Mladena Stipanovića Stipe​ (studio smart69), respektabilnog riječkog umjetnika čija​ su vizualna rješenja obilježila riječku rock scenu