Iskonova nagrada publike

Glasovanje za posebno Rock&Off priznanje otvoreno je do 31. siječnja

Ivana Kocijan

Foto: MATEA SMOLČIĆ

Foto: MATEA SMOLČIĆ

Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.Alejuandro Buendija, ABOP, BluVinil, Boris Štok, Damir Urban, Goran Bare & Majke, J.R. August, Je Veux, Jonathan, Mark Mrakovčić, Nika Turković, Porto Morto, Rundek & Ekipa te Valentino Bošković natječu se za treću Iskonovu nagradu publike u sklopu dodjele nagrada Rock&Off. Za favorita je moguće glasati na stranici https://www.iskon.hr/Rock-Off! do 31. siječnja.


Dobitnika nagrade za najbolja glazbena ostvarenja domaćih izvođača u 2020. godini saznat ćemo 4. veljače, na trećoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off. Organizatori podsjećaju da glas može dati svaki zaljubljenik u dobru domaću glazbu i to na Iskonovim stranicama jednom dnevno. Što više puta glasate, povećavate si mogućnost osvajanja jedne od odličnih nagrada koje možete provjeriti na Iskonovim stranicama.


Rock&Off je nagrada za najbolja domaća glazbena ostvarenja po izboru novinara iz relevantnih hrvatskih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu rock, pop, jazz, rap i elektroničku scenu.
Ove godine u glasačkom tijelu sudjeluju ukupno 83 glazbena novinara. Sve novosti i aktualnosti nagrade moguće je pratiti na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.